Thuis ProductenPVC pijp extrusielijn

De Pijpproductielijn van Watervoorzieningspvc, 60-250KW-de Machine van de de Pijpuitdrijving van pvc

De Pijpproductielijn van Watervoorzieningspvc, 60-250KW-de Machine van de de Pijpuitdrijving van pvc

  • De Pijpproductielijn van Watervoorzieningspvc, 60-250KW-de Machine van de de Pijpuitdrijving van pvc
  • De Pijpproductielijn van Watervoorzieningspvc, 60-250KW-de Machine van de de Pijpuitdrijving van pvc
  • De Pijpproductielijn van Watervoorzieningspvc, 60-250KW-de Machine van de de Pijpuitdrijving van pvc
De Pijpproductielijn van Watervoorzieningspvc, 60-250KW-de Machine van de de Pijpuitdrijving van pvc
Productdetails:
Plaats van herkomst: Qingdao, China
Merknaam: HUASU
Certificering: CE, ISO9001
Modelnummer: SRQG63-1200
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 lijn
Prijs: USD 200-200000 PER SET
Verpakking Details: DE VERPAKKING IS GESCHIKT VOOR OCEAANvervoer
Levertijd: 40-60 werkdagen
Levering vermogen: 2-8 LIJNEN PER MAAND
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Voorwaarde: Nieuwe Toepassing: Pijp
Automatische Grade: VOLLEDIG AUTOMATISCH Merknaam: HUASU
spanning: 380V of aangepast Temperatuurregeling: OMRON
Schroefontwerp: Single-screw macht: 60-250KW
Hoog licht:

PVC pijp Productielijn

,

pvc-pijp die machine maken

Beschrijving van pvc-de Lijn van de Waterpijpuitdrijving:

 

De Qingdaohuasu Machines vervaardigen Co., Ltd ontwerpen en ontwikkelen pvc-de lijn van de pijpuitdrijving vooral voor de watervoorziening van pvc en verwijderingspijp. Pvc-de lijn van de waterpijpuitdrijving specialiseert zich in de productie van de pijpen van pvc, van CPVC en UPVC-van verschillende diameter en dikte. Zij worden toegepast op landbouw en bouwwatervoorziening en drainage, lucht of ondergrondse draad en kabel. wegens de speciale kenmerken van de plastic pijpen van CPVC, worden zij wijd gebruikt op het gebied van ruwe olievervoer, pijplijnen van de chemische industrie die weerstand, hete en lauwe watervoorziening op hoge temperatuur en corrosie en drainagesysteem, direct begraven pijpen van hoge en buitengewoon hoge voltageelektriciteit, beschermingskokers van draden en kabels vereisen, enz.-Hoogte - de materialen van het kwaliteitsstaal, maakt het strikte producerende proces hoog - kwaliteitslijn.


Deze pvc-lijn van de pijpuitdrijving bestaat hoofdzakelijk uit kegel tweelingschroefextruder, pvc-pijpvormen, vacuüm het kalibreren watertank, water bespuitende koeltank, afstand-van machine, snijmachine en het ten val brengen van steun.


Kegel tweeling-schroefextruder:

 

Het is uitgerust met gedwongen be*vestigen-hoeveelheid materieel het voeden systeem, het automatische systeem van de temperatuurcontrole, vacuümuitlaatsysteem en het automatische systeem van de snelheidscontrole. Deze structuur verzekert het nauwkeurige controleren voor de materiële temperatuur, de plasticizationstabiliteit en zeer het verbeteren van productiesnelheid. De belangrijkste motor is directe convertor of frequentieconvertor. De torsiestabiliteit van de motoroutput die stap-minder snelheidsregelgeving kan bereiken.


Pvc die vormen uitdrijven:

 

Het materiaal is hoog - kwaliteit 40Cr. De vormenoppervlakte is het behandeld oppoetsen en chroomplateren. Het keurt de structuur van veelvoudige hoofdspiraal goed. De smelting heeft lage druk. Uitdrijvend bij hoge hoeveelheid, handhaaft het matrijzenhoofd nog lage temperatuur.


Vacuüm het kalibreren watertank:

 

Het materiaal van lichaam is hoge hardheid en goede kwaliteitsroestvrij staalraad. Het is hoge drukweerstand, corrosie-weerstand en in twee stadia voor grote diameterpijp. De roestvrij staalvlotter past waterspiegel en de eenvoudig en praktische structuur aan. Het watertemperatuur van elektriciteitscontroles. Het pijpmateriaal is ABS techniekplastiek. Het kader van de machine kan drie afmetingen worden aangepast. Het bewegen zich van voorzijde aan rug keurt cirkelvormige reductiemiddelenaandrijving goed en omhoog & verslaat en & links keurt net schroefaanpassing goed.


De koeltank van de waternevel:

 

Het lichaam wordt gemaakt van roestvrij staal en de schaduw is transparant zacht pvc-gordijn. De roestvrij staalvlotter past waterspiegel aan en de elektriciteit controleert watertemperatuur. Het pijpmateriaal is ABS techniekplastiek. Het kader van de machine kan op en neer worden aangepast. Er is rol in de tank.


Afstand-van machine:

 

Het volgt de aanpak van de frequentieomzetting. De overdrachten van elk tractiekader met ketting die elk spoor verzekert die zich gelijktijdig bewegen. Het is het pneumatische flexibiliteit vastklemmen. Het lager heeft speciale structuur die de installatiefout kan effectief verminderen. De machine heeft V-type het hoge rubber van de wrijvingcoëfficiënt.


Snijmachine:

 

Het is planetarisch knipsel voor grote diameter. Het blad neemt omwenteling en scherp deel en opnemend bladdeel neem revolutie. Het heeft hoek scherpe structuur, het vastklemmende en schoonmakende apparaat van de pneumatische aluminiumhelft.


Controlesysteem:

 

Wij kunnen PLC van SIEMENS aanbieden controlerend systeem dat intelligent controlerend systeem is. Ook kunnen wij gewoon controlerend systeem aanbieden wat elektrodelen van Siemens, Omron-temperatuurcontrolemechanisme gebruiken. De verrichting is eenvoudig.
De vacuümpomp en de tractor keuren de producten van uitstekende kwaliteit goed. De tractoren kunnen in boven en beneden pedrail, drie-klauw, vier-klauw, zes-klauw, enz. in termen van dikte en diameter van de pijp worden verdeeld. De snijder heeft twee wijzen om zoals blad en planeettype te snijden. Bovendien, is het metende apparaat uitgerust. Het bezit van de productielijn is betrouwbaar en de output is hoog.

 

Hoofd technische parameter:

 

 

Punten Specificatie Extruder Snelheid Max. Output Installatie Afmeting LxWxH
Sjpgz-40 Ø20-Ø40mm Sjsz-51/105 1-12m/min 150kg/h 65 KW 32x1.8x2m
Sjpgz-250 Ø50-Ø250mm Sjsz-65/132 0.5-5m/min 300kg/h 100 KW 36x2x2m
Sjpgz-315 Ø110-Ø315mm Sjsz-80/156 1-3.6m/min 420kg/h 145 KW 38x2x2m
Sjpgz-400 Ø200-Ø400mm Sjsz-80/156 0.2-2m/min 420kg/h 210 KW 42x2.5x2.5m
Sjpgz-630 Ø315-Ø630mm Sjsz-92/188 0.08-0.8m/min 750kg/h 245 KW

48x2.5x2.5m

 

 

 

 

De Pijpproductielijn van Watervoorzieningspvc, 60-250KW-de Machine van de de Pijpuitdrijving van pvc 0

Contactgegevens
Qingdao Huasu Machinery Fabrication Co,. Ltd.

Contactpersoon: Sisi Zhao

Tel.: +8613853290988

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

CONTACT

Adres: Nr 8 Haier-Road, Jiaozhou-de Streek van de Baaiindustrie, de Stad van Qingdao Jiaozhou, de Volksrepubliek China

Factory Adres:Nr 8 Haier-Road, Jiaozhou-de Streek van de Baaiindustrie, de Stad van Qingdao Jiaozhou, de Volksrepubliek China